Ελάτε να γνωριστούμε...

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας

Θα χαρώ να έρθετε στο ιατρείο, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε το πρόβλημα που απασχολεί εσάς ή τα παιδιά σας και να σας δώσω τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Κλινική εξέταση

Στο πρώτο ραντεβού θα εξετάσω τα δόντια του παιδιού σε κάθε οδοντικό τόξο, άνω και κάτω γνάθου και στη συνέχεια θα ελέγξω τη σχέση των δύο γνάθων μεταξύ τους.

Σχέδιο Θεραπείας

Τα αποτυπώματα, οι φωτογραφίες και οι ακτινογραφίες αποτελούν το υλικό που θα μελετήσω προκειμένου να καταλήξω σε ένα σχέδιο θεραπείας το οποίο θα παρουσιάσω σε εσάς και στο παιδί σας στο επόμενο ραντεβού.

Στο ίδιο ραντεβού θα σας δείξω σε video τη διαδικασία τοποθέτησης των μηχανισμών που θα επιλέξουμε προκειμένου να διορθώσω το πρόβλημα και να επιτύχω ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Διαγνωστικά μέσα

Εφόσον υπάρχει πρόβλημα και κρίνω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να διορθωθεί, προχωράω σε λήψη αποτυπωμάτων των δοντιών, σε λήψη φωτογραφιών καθώς και δύο ακτινογραφιών, μιας πανοραμικής και μιας πλάγιας κεφαλομετρικής.

Η πανοραμική ακτινογραφία μας δίνει πληροφορίες για τα δόντια.Παραδείγματος χάρη, αν υπάρχουν όλα τα δόντια στο στόμα καθότι υπάρχουν περιπτώσεις συγγενούς δηλαδή εκ γενετής έλλειψης κάποιων δοντιών. Μπορούμε επίσης να ελέγξουμε το μήκος των ριζών των δοντιών πριν την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας. Λαμβάνουμε πληροφορίες επίσης για τις δύο γνάθους καθώς και για άλλα ανατομικά σημεία

Η κεφαλομετρική ακτινογραφία μας δίνει πληροφορίες που αφορούν τη θέση των δοντιών σε σχέση με τις γνάθους καθώς και τη θέση των γνάθων σε σχέση με το κρανίο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η έμπειρη ομάδα μας πάντα δίπλα σας

Μην αφήνετε το χρόνο να περνά.

Επισκεφτείτε μας στον φιλόξενο χώρο του Ιατρείου μας να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας ή στο πρόβλημα του παιδιού σας.